Pogosta vprašanja

Morda vas zanima kaj, o čemer so spraševali tudi drugi. Če med pogostimi vprašanji ne boste našli odgovora, vam bomo odgovorili mi na individualnem posvetu.

Kredit lahko dobi polnoletni slovenski državljan, pri katerem je ocena kreditne sposobnosti za želeni znesek pozitivna.

Lahko. Novi kredit lahko dobite tudi pred poplačilom sedanjega kredita. S stranko pregledamo plačila in intenzivnost odplačevanja sedanjega posojila ter se pogovorimo, kako naprej.

Veljavni osebni dokument Republike Slovenije, davčno številko, zadnje tri plačilne liste (oz. pokojninske izpiske/odrezke), zadnji bančni izpisek, potrdilo o zaposlitvi.

Kredit dobite ob sklenitvi pogodbe v enkratnem znesku od 200 do 4000 EUR.

Kredit se navadno odobri do 24 mesecev. Poplačilo brez stroškov zaprtja je mogoče prej, kot je določeno v sklenjeni pogodbi. Podaljšanje pogodbe je mogoče le s privoljenjem kreditodajalca, vendar le, če je posojilo vsaj delno redno odplačevano.

Ob priložitvi celotne dokumentacije, obravnavi in pozitivni oceni kreditne sposobnosti se lahko posojilna pogodba sklene takoj, prav tako se takoj odobri gotovinsko izplačilo.

Stroškov kredita ne zaračunavamo. Tudi vsi pogovori in obravnavanje kreditnih sposobnosti so brezplačni. Obroki pa so vezani na posamezne višine izplačanih kreditov. Če stranka izrecno želi zmanjšati redni obrok, je to mogoče glede na predhodne situacije oz. obravnavamo vsako situacijo posebej. Stranka lahko brez vnaprejšnjega dogovora zviša redne obroke ali predčasno poplača kredit.

Pod posebnimi pogoji je mogoče kredit oz. posojilo tudi podaljšati. Stranki prisluhnemo in poskušamo njeno stisko ali različne težave tudi razumeti. Po najboljših močeh ji stojimo ob strani, Če tudi ona pokaže, da želi dolg čim prej poravnati, tudi z najmanjšim nakazanim zneskom plačila.

Načinov plačevanja mesečnih obveznosti je več. Stranke lahko nakazujejo denarna sredstva po položnicah, sodobnih bančnih poteh, kot so npr. NLB-klik, SKB-net in druge. Lahko nakazujejo denar tudi po vrednostnih pismih, poštnih nakaznicah, ali ga prinesejo na sedež podjetja.

Načinov plačevanja mesečnih obveznosti je več. Stranke lahko nakazujejo denarna sredstva po položnicah, sodobnih bančnih poteh, kot so npr. NLB-klik, SKB-net in druge. Lahko nakazujejo denar tudi po vrednostnih pismih, poštnih nakaznicah, ali ga prinesejo na sedež podjetja.

Kredit se lahko brez dodatnih stroškov kadarkoli predčasno poplača. Stranka lahko pridobi izračun poplačila na želeni datum.

Takoj, ko je prvi poplačan. To je povsem odvisno od individualne ocene situacije.

Da, to je mogoče, odvisno od individualne ocene.

Kredit lahko dobite spet, ko je vaša kreditna sposobnost ocenjena pozitivno.

S stranko se pogovorimo, ji prisluhnemo in skupaj pripravimo nov finančni načrt odplačevanja.

Vedno se lahko obrnete na referente na sedežu družbe.

Preverite, kaj je zapisano v veljavni zakonodaji, da bo pred dodelitvijo kredita res vse, kot mora biti. PREBERITE VEČ ...

Za stranke, ki so že sodelovale z nami, smo zatočišče, kamor se lahko ob nenadnih finančnih potrebah vedno zatečejo. Stojimo jim ob strani v dobrih in težjih trenutkih

Niste našli odgovora?
Kontaktirajte nas

Dunajska 21, 1000 Ljubljana

Odpiralni čas: od 8. do 16. ure

T: 01/236 33 88
M: 031 490 262, 040 726 578

Mlinska ulica 22, 2000 Maribor

M: 030 324 094

Contact us!